Bemutatkozás

A cégünk

A vállalkozásunkban, a Tazoró-Transz Kft -ben 2002 –óta azon dolgozunk, hogy Ön és minden partnerünk számára pontos és gyors munkavégzésünk révén versenyelőnyhöz, anyagi biztonsághoz, és munkánkkal szembeni elégedettséghez juttassuk.
Ha velünk szállíttat, olyan egyéni megoldásokat kínálunk, amelyek lerövidítik a szállítás idejét, valamint javítják a logisztikai folyamatokat. Átfogó, teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a közvetlen és különjáratot igénylő szállítás valamint a beszerzési logisztika területén. Garantáljuk Önöknek a lehető leggyorsabb háztól házig szállítást az európai unióban.

 

Filozófiánk

Legfontosabb számunkra ügyfeleink elégedettsége. Célunk, hogy a megrendeléseket magas színvonalon és vonzó árakon teljesítsük. Ajánlataink folyamatosan igazodnak a piac változó igényeihez és elvárásaihoz. A személytelen, egyszerűsített folyamatok helyett, feltérképezve az Önök szállítási igényeit, hatékonyabb, és gyorsabb megoldásokat ajánlhatunk megbízóink számára. Több partnercéggel állunk kapcsolatba, ezáltal biztosítjuk a szállítmány felvételt Európa számos helyszínéről.

 

Amit Önök felé szolgáltatásaink révén nyújtunk:

  • Minőséget
  • Idő megtakarítást
  • Versenyelőnyt konkurenseivel szemben

 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk érzékeny áruk szállításában: légrugós autókkal, a rakodási feladatok elvégzésére emelőhátfalas tehergépkocsikkal, hűtést igénylő áruknak hűtőkamionokkal, ömlesztett áruknak önkihordó (walking floor) felépítményű tehergépjárművekkel, valamint veszélyes áruk (ADR) fuvarozására is felkészített gépkocsikkal állunk partnereink rendelkezésére.

Az 5 éves átlagéletkorú szakszervizben szervizelt tehergépjármű állományunk a legkorszerűbb GPS-es online járműkövető rendszerrel felszerelt. Partnereink egyedi kóddal, folyamatosan nyomon követhetik, online lekérdezhetik szállítmányuk pontos helyzetét.  Beszállító partnereink - VOLVO, Shell, T-Mobile - több évtizede stabilan állnak a háttérben, hogy fuvarozási szolgáltatásainkat minél magasabb szinten biztosítsuk.

Szolgáltatásainkat a jogszabályban foglalt előírások betartásával végezzük. Teljes körű árubiztosítás és felelősségbiztosítás jelenti a kockázatmentes partneri viszonyt a megbízóink részére. Többlépcsős műszaki-biztonsági rendszerben hibamegelőző karbantartások, felmérések révén biztosítjuk a garanciális felülvizsgálatok között is gépjárműállományunk megbízhatóságának feltételeit.

 

Amire vállalkozunk:

  • Belföldi és nemzetközi közúti áruszállítás
  • Trélerezés
  • Speciális rakományok fuvarozása
  • Túlsúlyos, túlméretes gépek, berendezések szállítása
  • Gépi földmunka

 

Évtizedes szállítmányozási tapasztalatunk a garancia arra, hogy ismerjük és megértjük megbízóink igényeit. Azért dolgozunk, és fejlesztjük folyamatosan munkatársaink szaktudását és infrastruktúránkat hogy az elvárásoknak a legprecízebben, leggyorsabban felelhessünk meg.

 

Cég adatok:

Név: Tazoró-Transz Kft.

Székhely: 8925 Búcsúszentlászló, Petőfi utca 34.

Telephely: 8900 Zalaegerszeg, 0816/10.

Adószám: 12787847-2-20

Cégjegyzékszám: 20-09-065271

Statisztikai számjel: 12787847-4941-113-20.

Bankszámlaszám: 75500258-10829798-00000000